Studiossa nyt

Uusimmat hitit ja takavuosien unohtumattomat klassikot

Ohjelmat

Radio Voiman ohjelmat: Voiman aamu

Voiman Aamu

Arkisin 6.30-11.00

Voiman Aamu on kuuntelijan mukana heti aamusta. Paikalliset ja valtakunnalliset uutiset tasatunnein sekä päivän mielenkiintoiset aiheet ja tapahtumat pitävät kuuntelijan ajan tasalla, missä Päijät-Hämeessä mennään. Tämä kaikki luonnollisesti hyvällä musiikilla höystettynä.

Radio Voiman ohjelmat: Voiman iltapäivä

Voiman Iltapäivä

Arkisin 13-18

Voiman Iltapäivä on tiiviisti mukana päivän tapahtumissa. Meiltä kuulet Etelä-Suomen Sanomien radiouutiset tasatunnein. Lisäksi iltapäivissä on mielenkiintoisia studiovieraita sekä ajankohtaisia asioita kuuluvuusalueeltamme.

Radio Voiman ohjelmat: Voiman lauantai

Voiman Lauantai

Lauantaisin 10-14

Lauantaina kuulet meiltä viikonlopun parhaat menot ja tapahtumat sekä uutiset tasatunnein. Luonamme piipahtaa myös kiinnostavia studiovieraita ja jääkiekkokaudella pääset mukaan Pelicansien koti- ja vierasmatsien tunnelmiin.

It's Hockey Time Radio Voimassa

It's Hockey Time

Ennakkostudio käynnistyy tunti ennen ottelua

Kaikki Pelicansien koti- ja vierasottelut.

Paikallisen Musiikin Putki

Kolmen kappaleen paikallisen putki kuullaan Voimassa joka arkiaamu ja -iltapäivä. Soitamme parasta päijäthämäläistä musiikkia genrestä riippumatta, laidasta laitaan. Samassa yhteydessä kuulet tarinoita kappaleiden takaa.

Tiedätkö paikallisen artistin, jonka musiikkia ohjelmassa pitäisi ehdottomasti kuulla? Tai oletko itse biisinikkari ja haluaisit kappaleesi radioaalloille? Biisitoiveita ja -ehdotuksia voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen Kirjoita otsikkoon ”Paikallisen musiikin putki”. Voit myös tuoda levysi suoraan toimitukseen osoitteeseen Hämeenkatu 5!

Minun Lahteni

Minun Lahteni – asiaa Lahest meille kaikille! Uusi ohjelmasarja tiistaisin ajalla 2.3.-9.5.

Ohjelmassa sukelletaan lahtelaisuuden syvimpään olemukseen eri alueiden ihmisten ja ilmiöiden kautta.

Rakkaudesta kotiseutuun!

Kuuntele uusin jakso klikkaamalla tästä