Studiossa nyt

Uusimmat hitit ja takavuosien unohtumattomat klassikot

Ohjelmat

It's Hockey Time Radio Voimassa

It's Hockey Time

Ennakkostudio käynnistyy tunti ennen ottelua

Kaikki Pelicansien koti- ja vierasottelut.

Radio Voiman ohjelmat: Voiman aamu

Voiman Aamu

Arkisin 6.30-11.00

Voiman Aamu on kuuntelijan mukana heti aamusta. Paikalliset ja valtakunnalliset uutiset tasatunnein sekä päivän mielenkiintoiset aiheet ja tapahtumat pitävät kuuntelijan ajan tasalla, missä Päijät-Hämeessä mennään. Tämä kaikki luonnollisesti hyvällä musiikilla höystettynä.

Radio Voiman ohjelmat: Voiman iltapäivä

Voiman Iltapäivä

Arkisin 13-18

Voiman Iltapäivä on tiiviisti mukana päivän tapahtumissa. Meiltä kuulet Etelä-Suomen Sanomien radiouutiset tasatunnein. Lisäksi iltapäivissä on mielenkiintoisia studiovieraita sekä ajankohtaisia asioita kuuluvuusalueeltamme.

Radio Voiman ohjelmat: Voiman lauantai

Voiman Lauantai

Lauantaisin 10-14

Lauantaina kuulet meiltä viikonlopun parhaat menot ja tapahtumat sekä uutiset tasatunnein. Luonamme piipahtaa myös kiinnostavia studiovieraita ja jääkiekkokaudella pääset mukaan Pelicansien koti- ja vierasmatsien tunnelmiin.

Kesävieras-ohjelma kuullaan lauantaisin kello 15-16.

Sunnuntaipöytä

Sunnuntaisin 14.00-18.00

Radio Voiman sunnuntailähetykset tuovat sinulle iloa ja valoa syksyyn. Sunnuntaipöydässä kuulet ajankohtaiset paikalliset puheenaiheet, tutut musaklassikot ja tietenkin parhaat uutuudet.

Paikallisen Musiikin Putki

Joka arkiaamu ja -iltapäivä kello 8:30 ja 17:15

Soitamme parasta päijäthämäläistä musiikkia genrestä riippumatta, laidasta laitaan. Samassa yhteydessä kuulet tarinoita kappaleiden takaa.

Tiedätkö paikallisen artistin, jonka musiikkia ohjelmassa pitäisi ehdottomasti kuulla? Tai oletko itse biisinikkari ja haluaisit kappaleesi radioaalloille? Biisitoiveita ja -ehdotuksia voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen Kirjoita otsikkoon ”Paikallisen musiikin putki”. Liitä mukaan tarinaa tekijästä/kappaleesta ja omat yhteystietosi. Voit myös tuoda levysi suoraan toimitukseen osoitteeseen Hämeenkatu 5!