Studiossa nyt

Sunnuntaipöytä

Maria Markus

Juontajat

Radio Voiman juontaja ja päätoimittaja Matti Eve

Matti Eve

Äitiyspakkauksessa lienee ollut lelujen sijaan putkiradio, sillä Matti vietti lapsuutensa illat ja yöt kuunnellen Radio Luxembourgin lähetyksiä. Ammatinvalinta oli selviö jo teini-iässä – radioon heti, kun kaupallinen radio murtautuu Suomeen. Unelma muuttui todeksi vuonna 1987, kun Rytmiradio Lahti kajahti eetteriin. Radiossa puhutaan, mutta radion tärkein tehtävä on kuunnella kuuntelijoita.

”Matille ammatinvalinta oli selvää jo teinipoikana – rakkaus radioon.”

Kristoffer Ignatius

Kainuun korvissa kasvanut ja Hollannin tulppaanipeltojen vierellä työskennellyt Kristoffer on aina vauhdissa. Silloin kun suu ei käy, ”Risto” somettaa tai opettaa tanssia. Jo legendaarisesta Jyrkistä tutun musadiggarin kanssa ei varmasti tule Voiman lähetyksissä tylsää. Helsinkiläis-lahtelainen liikkumatapa on jo käsite!

”Jo Jyrkistä tutun musadiggarin kanssa ei varmasti tule tylsää.”

Radio Voiman juontaja Eeva Ristkari

Eeva Ristkari

Syntyperäisenä lahtelaisena Eeva on unelmaduunissaan kotikaupunkinsa paikallisradiossa. Ilo, innostus ja intohimo, siinä tärkeimmät asiat radiotyössä, eikä ripaus hulluuttakaan ole pahitteeksi. Jos taajuudelta kuuluu naurua, on Eeva luultavasti studiossa. Alun perin journalismista kiinnostunut Eeva päätyi paikallisradioon lahtelaisten paikallislehtien kautta. Elämän totuuden etsiminen jatkuu aina vaan.

”Ilo, innostus ja intohimo, siinä Eevan tärkeimmät.”

Radio Voiman juontaja Ali Elkharam

Ali Elkharam

Berliinin kautta Lahteen päätynyt Ali Elkharam aloitti juontajana Radio Voimassa kesällä 2019. Ali koetti siipiensä kantavuutta artistina Idols-kisassa vuonna 2011, päätyen lopulta toiseksi. Ankaran keikkailun ohella Ali aloitti juontamisen Radio Mikkelin taajuuksilla ja voitti parhaan paikallisradiojuontajan tittelin Radiogaalassa 2017. Keikkailu on sittemmin vähentynyt ja radio on ottanut miehestä niskalenkin. Saimaan pelätyin katiskarosvo viihtyy Voiman iltapäivissä ja säätää kanavan musiikkia kondikseen.

”Saimaan pelätyin katiskarosvo koetteli siipiään myös Idolsissa.”

Radio Voiman juontaja Ossi Arvela

Ossi Arvela

Ossi on Radio Voiman maalaisvahvistus pohjoiselta kuuluvuusalueelta Heinolasta. Vaikka hän ei ole syntynyt Lahdessa, tunnustaa hän turkoosia väriä siinä missä Peliittojen punaistakin. Ensimmäisen lähetyksensä C-kasetille Ossi spiikkasi jo kahdeksan vanhana. Lähetyksen ensimmäinen biisi oli W.A.S.P:n I Wanna Be Somebody.

”Ensimmäisen lähetyksensä Ossi spiikkasi jo 8-vuotiaana.”

Radio Voiman juontaja Minna Jylhä

Minna Jylhä

Tämä median ja viihteen moniottelija saapuu Voiman studioon Järvenpäästä. Minnalla on myös vahva musiikkitausta. Vuonna 2005 Minna oli mukana Idols-kisassa ja matka eteni aina semifinaaleihin asti. Radio vei hänenkin osaltaan voiton, kun hän hakeutui alan koulutukseen. Leppoisasti ja arjen ihanuutta korostaen, Minna kertoo sinulle päivän kiinnostavimmat päijäthämäläiset aiheet.

”Minnan kanssa arki muuttuu ihanaksi ja leppoisaksi.”

Lotta Merenmies

Energinen ja positiivinen Lotta Merenmies on monitaituri, joka on tuttu televisiosta, radiosta ja sosiaalisesta mediasta. Kipinä radiotyötä kohtaan syttyi jo kymmenvuotiaana, jolloin omat ensimmäiset ohjelmat syntyivät C-kasetille.  Suoraa radiolähetystä hän kuvailee maagiseksi kokemukseksi, jossa kuuntelijat ovat pääosassa. Lotta on intohimoinen urheilija ja vapaa-aikana hänet löytää kuntosalilta.

”Suoraa radiolähetystä Lotta kuvailee maagiseksi kokemukseksi.”