Studiossa nyt

Uusimmat hitit ja takavuosien unohtumattomat klassikot

Juontajat

Radio Voiman juontaja ja päätoimittaja Matti Eve

Matti Eve

Äitiyspakkauksessa lienee ollut lelujen sijaan putkiradio, sillä Matti vietti lapsuutensa illat ja yöt kuunnellen Radio Luxembourgin lähetyksiä. Ammatinvalinta oli selviö jo teini-iässä – radioon heti, kun kaupallinen radio murtautuu Suomeen. Unelma muuttui todeksi vuonna 1987, kun Rytmiradio Lahti kajahti eetteriin. Radiossa puhutaan, mutta radion tärkein tehtävä on kuunnella kuuntelijoita.

”Matille ammatinvalinta oli selvää jo teinipoikana – rakkaus radioon.”

Radio Voiman juontaja Minni Salminen

Minni Salminen

Minnin sydän sykkii megahertseissä ja radio vetää naista magneetin lailla puoleensa. Lahtelainen ideatykki ja loputon luovuuden kaivo onkin viettänyt jo lähes 20 vuotta elämästään radiostudiossa. Matka jatkuu edelleen Radio Voiman kuuntelijoista huolta pitäen. Lahessa aurinko nousee myös iltapäivisin, kun Minni starttaa lähetyksen arkisin klo 13.

”Lahessa aurinko nousee myös iltapäivisin, kun Minni starttaa lähetyksen.”

Radio Voiman juontaja Eeva Ristkari

Eeva Ristkari

Syntyperäisenä lahtelaisena Eeva on unelmaduunissaan kotikaupunkinsa paikallisradiossa. Ilo, innostus ja intohimo, siinä tärkeimmät asiat radiotyössä, eikä ripaus hulluuttakaan ole pahitteeksi. Jos taajuudelta kuuluu naurua, on Eeva luultavasti studiossa. Alun perin journalismista kiinnostunut Eeva päätyi paikallisradioon lahtelaisten paikallislehtien kautta. Elämän totuuden etsiminen jatkuu aina vaan.

”Ilo, innostus ja intohimo, siinä Eevan tärkeimmät.”

Radio Voiman juontaja Ossi Arvela

Ossi Arvela

Ossi on Radio Voiman maalaisvahvistus pohjoiselta kuuluvuusalueelta Heinolasta. Vaikka hän ei ole syntynyt Lahdessa, tunnustaa hän turkoosia väriä siinä missä Peliittojen punaistakin. Ensimmäisen lähetyksensä C-kasetille Ossi spiikkasi jo kahdeksan vanhana. Lähetyksen ensimmäinen biisi oli W.A.S.P:n I Wanna Be Somebody.

”Ensimmäisen lähetyksensä Ossi spiikkasi jo 8-vuotiaana.”

Sara Perttunen

Sara on energinen ja rempseä neitokainen, joka näkee maailman vaaleanpunaisin lasein. Sitä paitsi, hyvä tuuli tarttuu.  Mediatöitä jo yli kymmenen vuotta, mutta nyt ensimmäistä kertaa radiossa. Orimattilasta lähtöisin olevan Sara rakastaa suoria lähetyksiä ja odottaa erityisesti kuuntelijoiden soittoja.

”Energinen ja rempseä neitokainen, joka näkee maailman vaaleanpunaisin lasein.”

Tuomo Kasanen

Voiman savolaisvahvistus iskosti itsensä Lahden kaduille kymmenen vuotta sitten ja pois ei saa kulumallakaan. Tuomo on monille somesta tuttu vuoden positiivisin lahtelainen vuosimallia 2021 ja täten takaa sen, että Voiman kuuntelijoilla ei tule tylsää hetkeä. Tuomolle Radio Voiman juontajuus oli pitkäaikainen unelma ja nyt eetteriin päästyään hän on kuin varsa laitumella. Vamos, let’s rock!

Tuomolle Radio Voiman juontajuus oli pitkäaikainen unelma ja nyt eetteriin päästyään hän on kuin varsa laitumella.

Ile Jokinen

Ile Jokinen on rakastettu radioääni ja pitkän linjan radioammattilainen. Hän on syntyperäinen turkulainen, mutta muuten ihan mukava ihminen. Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään, osallistua keskusteluun tai vain kuunnella ja viihtyä. Hänen ohjenuoransa on, että ilman kuuntelijoita ei ole radiotakaan.

”Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään”