Radio Voiman juontaja Minni Salminen

Studiossa nyt

Voiman Iltapäivä

Minni Salminen

Juontajat

Radio Voiman juontaja Minni Salminen

Minni Salminen

Minnin sydän sykkii megahertseissä ja radio vetää naista magneetin lailla puoleensa. Lahtelainen ideatykki ja loputon luovuuden kaivo onkin viettänyt jo lähes 20 vuotta elämästään radiostudiossa. Matka jatkuu edelleen Radio Voiman kuuntelijoista huolta pitäen. Lahessa aurinko nousee myös iltapäivisin, kun Minni starttaa lähetyksen arkisin klo 13.

”Lahessa aurinko nousee myös iltapäivisin, kun Minni starttaa lähetyksen.”

Radio Voiman juontaja ja päätoimittaja Matti Eve

Matti Eve

Äitiyspakkauksessa lienee ollut lelujen sijaan putkiradio, sillä Matti vietti lapsuutensa illat ja yöt kuunnellen Radio Luxembourgin lähetyksiä. Ammatinvalinta oli selviö jo teini-iässä – radioon heti, kun kaupallinen radio murtautuu Suomeen. Unelma muuttui todeksi vuonna 1987, kun Rytmiradio Lahti kajahti eetteriin. Radiossa puhutaan, mutta radion tärkein tehtävä on kuunnella kuuntelijoita.

”Matille ammatinvalinta oli selvää jo teinipoikana – rakkaus radioon.”

Kristoffer Ignatius

Kainuun korvissa kasvanut ja Hollannin tulppaanipeltojen vierellä työskennellyt Kristoffer on aina vauhdissa. Silloin kun suu ei käy, ”Risto” somettaa tai opettaa tanssia. Jo legendaarisesta Jyrkistä tutun musadiggarin kanssa ei varmasti tule Voiman lähetyksissä tylsää. Helsinkiläis-lahtelainen liikkumatapa on jo käsite!

”Jo Jyrkistä tutun musadiggarin kanssa ei varmasti tule tylsää.”

Radio Voiman juontaja Eeva Ristkari

Eeva Ristkari

Syntyperäisenä lahtelaisena Eeva on unelmaduunissaan kotikaupunkinsa paikallisradiossa. Ilo, innostus ja intohimo, siinä tärkeimmät asiat radiotyössä, eikä ripaus hulluuttakaan ole pahitteeksi. Jos taajuudelta kuuluu naurua, on Eeva luultavasti studiossa. Alun perin journalismista kiinnostunut Eeva päätyi paikallisradioon lahtelaisten paikallislehtien kautta. Elämän totuuden etsiminen jatkuu aina vaan.

”Ilo, innostus ja intohimo, siinä Eevan tärkeimmät.”

Radio Voiman juontaja Ali Elkharam

Ali Elkharam

Berliinin kautta Lahteen päätynyt Ali Elkharam aloitti juontajana Radio Voimassa kesällä 2019. Ali koetti siipiensä kantavuutta artistina Idols-kisassa vuonna 2011, päätyen lopulta toiseksi. Ankaran keikkailun ohella Ali aloitti juontamisen Radio Mikkelin taajuuksilla ja voitti parhaan paikallisradiojuontajan tittelin Radiogaalassa 2017. Keikkailu on sittemmin vähentynyt ja radio on ottanut miehestä niskalenkin. Saimaan pelätyin katiskarosvo viihtyy Voiman iltapäivissä ja säätää kanavan musiikkia kondikseen.

”Saimaan pelätyin katiskarosvo koetteli siipiään myös Idolsissa.”

Radio Voiman juontaja Ossi Arvela

Ossi Arvela

Ossi on Radio Voiman maalaisvahvistus pohjoiselta kuuluvuusalueelta Heinolasta. Vaikka hän ei ole syntynyt Lahdessa, tunnustaa hän turkoosia väriä siinä missä Peliittojen punaistakin. Ensimmäisen lähetyksensä C-kasetille Ossi spiikkasi jo kahdeksan vanhana. Lähetyksen ensimmäinen biisi oli W.A.S.P:n I Wanna Be Somebody.

”Ensimmäisen lähetyksensä Ossi spiikkasi jo 8-vuotiaana.”

Radio Voiman juontaja Minna Jylhä

Minna Jylhä

Tämä median ja viihteen moniottelija saapuu Voiman studioon Järvenpäästä. Minnalla on myös vahva musiikkitausta. Vuonna 2005 Minna oli mukana Idols-kisassa ja matka eteni aina semifinaaleihin asti. Radio vei hänenkin osaltaan voiton, kun hän hakeutui alan koulutukseen. Leppoisasti ja arjen ihanuutta korostaen, Minna kertoo sinulle päivän kiinnostavimmat päijäthämäläiset aiheet.

”Minnan kanssa arki muuttuu ihanaksi ja leppoisaksi.”

Ile Jokinen

Ile Jokinen on rakastettu radioääni ja pitkän linjan radioammattilainen. Hän on syntyperäinen turkulainen, mutta muuten ihan mukava ihminen. Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään, osallistua keskusteluun tai vain kuunnella ja viihtyä. Hänen ohjenuoransa on, että ilman kuuntelijoita ei ole radiotakaan.

”Radio on Ilelle kuin iso kahvipöytä, jossa voi piipahtaa tai viihtyä pidempään”