Studiossa nyt

Voiman Iltapäivä

Sara Perttunen

RAKSA 40 vuotta!

Rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma

Suosittu Raksa tarjoaa juuri kevään kynnyksellä 8.-10. maaliskuuta 2024 yhden katon alta kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen Lahden Messukeskuksessa. Raksa-messuilla on pitkä ja upea historia – tänä keväänä vietetään Raksan 40-vuotisjuhlaa!

Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Luvassa on muun muassa vinkkejä kodin ilmeen uudistamiseen, sekä asiaa kodin akustiikasta ja luonnonmateriaalien hyvinvointia edistävistä vaikutuksista. Messuilla mukavaa ohjelmaa myös lapsille! Lue lisää messujen tarjonnasta klikkaamalla tästä.

Kuuntele viikolla 10 Voimaa ja lähde etsimään Raksan synttäriyllätystä sekä kerro meille mukavimmat messumuistosi Radion Whatsappiin numeroon 040-7776100.

Raksan synttäriyllätyksen tarjoaa Lahden Messut ja Compass Group.

Messumuistonsa jakaneiden kesken arvotaan Raksa-messulippuja!