Pelicansin Pasi Nurminen: ”Levitämme Lahti- ja Pelicans-tietoisuutta ja samalla olemme myös suomalaisen jääkiekon asialla”

Pelicans pelaa Hämeenlinnan HPK:ta vastaan Tondiraba-areenassa Tallinnassa lauantaina 27. tammikuuta. Ottelu on historiallinen, sillä se on ensimmäinen virallinen Liiga-peli, joka pelataan Suomen rajojen ulkopuolella. Lahdesta on lähdössä 20 bussilastillista Pelicans-kannattajia otteluun.

Pelicansin omistaja ja valmentaja Pasi Nurminen kertoo Radio Voiman haastattelussa, minkälainen tunnelma Tallinnassa oli Pelicans–HPK-ottelun aattona. Tapahtuma on kiinnostunut myös paikallista mediaa.

- Levitetään täällä Pelicans ja Lahti-tietoisuutta ja samalla olemme suomalaisen jääkiekon asialla. Liiga eroaa KHL-peleistä, kun Liiga-peleissä mennään pystysuuntaan kovempaa. Täältä on tullut hyviä pelaajia ja olisihan se hienoa, jos tämän tapahtuman  myötä uudet pelaajat innostuisivat lajin pariin ja saataisiin pelaajia lisää lajin pariin, Nurminen sanoo.

Nurmisen mukaan yhteinen laivamatka tekee myös joukkueelle hyvää. Podcastista selviää myös, mikä on tarina Nurmisen lempinimen ”Liipolan Hasek” takana ja miten joukkueen aikataulu rakentuu Suomenlahden eteläpuolella.

Toimittaja: Eeva Ristkari

Audio icon Lataa podcast (6.31 MB)