Helmikuussa avautuvassa Wine-Cafe Olavissa on sisustaminen käynnissä - "Emme varmasti tule olemaan kalliimpi kuin muut keskustan kahvilat"

marianne pyysing

 

Teerenpeli Yhtiöt avaa Lahteen Lanun aukiolle uuden konseptin mukaisen viinikahvilan, aukiosta nimensä saaneen Wine-Cafe Olavin, helmikuun aikana. Ravintolan rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä.

- Nyt päästään sisustamaan paikkaa. Annoin ohjeeksi, että tulevassa viinikahvilassa Olavi Virta kohtaa Olavi Uusivirran, Teerenpeli Yhtiöiden kehitysjohtaja Marianne Pyysing kertoo Radio Voiman haastattelussa.

Uusi kahvila on auki joka päivä aamuvarhaisesta noin kello 20:een tai 21:een.

Asiakaspaikkoja on noin 60. Kesäksi kahvila Olavi avaa 150 paikkaisen terassin ravintolan yhteyteen.

- Rekrytointi on käynnissä ja viinikahvila työllistää noin kymmenen ihmistä.

Kahvilassa tarjotaan aamiaista, kevyttä lounasta, kahvilatuotteita, pikkusyötävää ja virvokkeita. Viineissä suositaan mahdollisimman paljon luomu- ja biodynaamista sekä eurooppalaista tuotantoa. Kahvi tulee lahtelaisesta pienpaahtimosta Kahiwasta.

- Suunnitelmissa on hyödyntää omia panimotuotteitamme leivonnaisissa. Voisi olla esimerkiksi mustikkasiiderileivoksia tai viskisuklaakakkua, Pyysing antaa esimerkkejä.

Kahvilan tulevasta hintatasosta Pyysing toteaa, että ensin pitää kartoittaa kilpailijoiden hintataso.

– Emme varmasti tule olemaan kalliimpi kuin muut keskustan kahvilat.

Teerenpeli Yhtiöillä on Lahdessa keskustan Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintoloiden lisäksi matkustajasatamassa Teerenranta-ravintola.

Audio icon Lataa podcast (4.18 MB)