Ovi on pitänyt laittaa lukkoon, stand up -juttujen hautomo vetää Lahdessa tuvan täyteen

Joka kuun ensimmäinen keskiviikko ammattikoomikot saapuvat Pikku Hanhen lavalle testaamaan uusia ideoitaan ja ajatuksiaan. Ammattilaisten lisäksi välillä lavalla nähdään myös uusia lupaavia koomikoita. Klubi on K18.

- Lipun hinta klubille on viisi euroa. Sen avulla oikeastaan sitoutetaan ihmiset kuuntelemaan esityksiä, jos joku haluaa vain kaljalle niin silloin hän valitsee jonkin toisen paikan, 15 vuotta alalla  työskennellyt Tommi Mujunen kertoo Radio Voiman haastattelussa.

Mujusen mukaan klubi on vetänyt hyvin väkeä ja joulukuussa ovi laitettiin lukkoon jo parikymmentä minuuttia ennen tilaisuuden alkamista, kun tila oli täynnä.

Klubia järjestävä stand up -koomikko Tommi Mujunen kertoo Radio Voiman haastattelussa, miten vitsejä kehitetään stand up -hautomon avulla ja miten omat jutut ovat kehittyneet vuosien aikana. Mujunen kertoo, että nykyisin hän käyttää mieluusti yleisöä jutuissaan.

- Tässä klubissa ei ole naurutakuuta, vaikka aina siellä on naurettu. Lauantaina 17. helmikuuta alkaa sitten ammattikoomikoiden klubi Pikku Hanhessa, jossa on jo testattuja juttuja, Mujunen kertoo.

Audio icon Lataa podcast (6.3 MB)