Brädin ja Juha Tapion yhteistyökappale Nelostie oli nauhalla ennen Vain elämää -sarjassa nähtyä vetoa – ”Sukellus omaan menneisyyteen Veljeni vartija -leffan kuvauksissa oli mieletön kokemus”

 Lahtelaisräppäri Kari ”Brädi” Härkönen julkaisi uuden kappaleen marraskuun alussa. Nelostie-kappaleella on mukana Juha Tapio.

- Nelostie tehtiin ennen kuin esiinnyin Juha Tapion kanssa Vain elämää -ohjelmassa, jossa Juha esitti kanssani Profeettojen Sinuhe-kappaleen.

Reissumies-romantiikkaa henkivässä countrysta rohkeasti vaikutteita ottavassa uudessa Nelostie-kappaleessa ollaan tien päällä. Yhteistyö laulaja-lauluntekijä Juha Tapion kanssa sujui Brädin mukaan jouhevasti.

 - Annoin omat räpit pohjaksi ja kertosäe oli tilanteessa nolla. Kun Juha tuli studioon, hän oli edellisiltana tehnyt kertosäkeen sävellyksen ja tekstin. Oli hienoa päästä tekemään biisi noin pedantin tekijän kanssa.

Kappaleen tuottajana on Brädin luottotuottaja Henkka ”MGI” Lanz. Brädi kertoo Radio voiman haastattelussa, että Nelostie on myös tulevan albumin nimi. Albumin julkaisuajankohdasta artisti sen sijaan ei pukahda, vaikka singlejä on julkaistu jo viisi.

Cheekin elämään perustuva fiktiivinen elokuva Veljeni vartija tulee ensi-iltaan tammikuussa. Bräi kertoo päässeensä näkemään, kun häntä näytellään.

 - Keikkakohtauksen seuraaminen oli erikoinen kokemus, kun tuntui, että käveli omaan historiaansa ja Divaan sisään. Esiintymislavan oikealla olevalla yläparvella tuli hengailtua aikanaan paljon ja leffassa olevista tyypeistä oli tehty todella näköisiä silloin Divassa hengailleiden ihmisten näköisiä.

Brädi tietää elokuvan sisällöstä paljon vähemmän, kuin mitä ihmiset olettavat. Leffan ensi-ilta jännittää räppäriä, vaikka hän ei edes tiedä kuinka laajasti häntä esittävä näyttelijä näkyy elokuvassa.

- Minua esittävän näyttelijän kanssa juteltiin päivä, mutta leffakuvauksissa tapaaminen ei ollut mitään kädestä pitäen opettamista. Enemmänkin hän halusi tietää, minkämoinen tyyppi olen. Hänelle oli tärkeää, että en pettyisi leffaan. Elokuvahan kertoo osin minunkin musaurasta. Olen kyllä tosi ylpeä Jaresta. Odotukset ovat ihan tapsissa.

Kuuntele Radio Voiman haastattelusta, mitä Brädi kertoo omasta Harley Davidson harrastuksestaan!

Lataa podcast (6.92 MB)