Rakkaudesta lajiin: yrittäjä Oskari Kariste: ”Olen hyvä pomo”

Lahtelainen Oskari Kariste asuu nykyään Floridassa Napplesissa. Mainostoimisto Ilmeen hän perusti vuonna 1996, nyt Ilmeellä on kolmisenkymmentä työntekijää Lahdessa ja Tampereella. Kariste laskee Radio Voiman haastattelussa, että tällä hetkellä alaisia on 60­­–70. Kariste on mukana monenlaisessa yritystoiminnassa Yhdysvalloissa parturiketju M-Roomista aina ruukkuyrttifirmaan ja kiinteistöbusinekseen.

Mitä raha merkitsee sinulle?

- Se on menestyksen mittari kaikessa ihanuudessaan ja julmuudessaan. Tekemällä oikeita asioita saavutetaan kasvua ja kasvun mittarina tässä maailmassa toimii raha.

Entä minkälainen pomo olet?

- Olen varmaan pehmentynyt vuosien aikana, mutta olen nopealiikkeinen ja saatan vaikuttaa etäiseltä ja kylmältä, kun menen vauhdilla asioihin enkä välttämättä muista kuunnella muita tarpeeksi. Ilmeessä kiinnitetään paljon huomiota työnhyvinvointiin ja siihen, että ihmiset pääsevät eteenpäin urallaan. Väitän, että olen aika hyvä pomo.

Radio Voiman Rakkaudesta lajiin -sarjassa haastatellaan intohimoisia ihmisiä.

Kuuntele Oskari Karisteen haastattelusta, miten hän kuvailee itseään pomona ja miten mainostoimistobisnes etenee Yhdysvalloissa.

Lataa podcast (7.73 MB)