Osallistu kilpailuun, voit voittaa lauantain saunapäivän kahdelle!

Nordic Wellness Experience – koe pala pohjoista hyvinvointia!

Arvomme kolme lauantain saunapäivälahjakorttia 2 hlölle Nowene Spahan. Lahjakortti sisältää 1 turvehoidon/hlö, vesipatjahieronnan ja suolahuoneen käytön.

Nowene on uusi matkailun, hyvän mielen ja virkistäytymisen paikka Heinolassa. Tässä upeassa historiallisessa ympäristössä voit kokea luontoelämyksiä, saada ainutlaatuisia hoitoja, viettää rentouttavaa kylpyläelämää ja majoittua 50-luvun hengessä kodikkaassa ja kauniissa Hotelli Valossa.

Nowenessa voit rentoutua ja voimaantua altailla sekä kokea suomalaisen saunakulttuurin parhaat palat. Hemmottele kehoa ja mieltä hoidoissa, joihin kuuluvat mm. turvehoito, suolahuonehoito (-110 °C) sekä kuivavesihieronta. 

Meillä voit hengähtää ja päästä kokemaan hyvinvointia kaikilla aisteillasi. Nowenessa löydät mielenrauhan monella tavalla. Suosittelemme piipahdusta taianomaiselle metsälammelle tai modernille kylpylä- ja allasosastollemme. Kellu, keinuttele tai keskity vain hengittämään rauhassa veden ympäröimänä. Ammenna elämyksistä tyyneyttä ja energiaa. Vesi rauhoittaa ja poistaa ylimääräisen stressin.

Testaa ja nauti myös suomalaisita erikoissaunoistamme vaikkapa kokous- tai aktiviteettipäivän päätteeksi. Erikoisuuksiamme ovat infrapuna–, savu–sumu- ja turvehoitosaunat.

Lue lisää www.nowene.fi

Kilpailuaika 9.10.-23.10.2019. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

CAPTCHA
Tämän kysymyksen tarkoitus on estää roskaposti.

#radiovoima