Postin palvelut Lahdessa muuttuvat syyskuun alussa

Postin palvelut Kauppakeskus Valossa jatkaa toimintaansa syyskuusta lähtien R-kioskin yhteydessä. Posti kertoi kesäkuun alussa luopuvansa osasta omista myymälöistään, joista Valon myymälä on yksi. Postin oman myymälän viimeinen aukiolopäivä on tulevana perjantaina 30.8. R-kioskikauppias Tanja Rantsi kertoo, että viime hetken valmistelut ovat parhaillaan käynnissä.

- Myymälätila kasvaa, paketit menevät ns. piiloon. Kaikki jakeluun liittyvä eli kotiovesta sisälle tuleva posti kuuluu edelleen Postin palveluihin. Poste restante eli noutoposti sen sijaan noudetaan R-kioskin tiloista ja pakettiautomaatteja lisätään, Rantsi selvittää.

Asiakkaat ovat toivoneet Postin palvelupisteiltä laajaa aukioloaikaa ja sijaintia muiden asiointireittien yhteydessä.

- Jatkossa palveluita on tarjolla vuoden jokaisena päivänä, iltaisin ja juhlapyhinäkin. Jouluaattona ja juhannuspäivänä voi tulla hakemaan paketin, jos niin haluaa.

Erityisesti joulun aikaan Postin omissa myymälöissä kiirettä on lisännyt erilaiset paketit ja kirjeet.

- Henkilökuntaa on mielestäni riittävästi kaikkien palveluiden hoitoon. Hankitaan jalan alle vähän parempaa lenkkaria, että keretään nopeammin eteenpäin, kauppias naurahtaa.

Uudistuneen R-kioskin ovet avataan 2.9. maanantaina kello 10 juhlallisuuksien kera. Tuhannelle ensimmäiselle vierailijalle tarjotaan kakkukahvit ja 500:lle ensimmäiselle kassalle asioivalle on lisäksi luvassa yllätys. 

Audio icon Lataa podcast (6.24 MB)