Happoradion Aki Tykki isyyden iloista - "Se on upea hetki, kun rääpäle pomppii, kiljuu, juoksee ja huutaa ”isi”

Happoradio esiintyy perjantaina 25.10.2019 Lahdessa Möysän Musaklubilla. Solisti Aki Tykki kertoi Radio Voimalla viettäneensä lapsena paljon aikaa Lahdessa.
- Tätini on asunut Lahdessa ja toinen mummini on myös asunut jossain vaiheessa Lahdessa. Sillä tavalla se on vähän tutumpi kaupunki, kuin joku muu keksimääräinen kaupunki, mutta en minä siellä nyt silti ihan hirvittävästi kotonani ole. Toki siellä on tämä M-Eazy Music, jossa olen käynyt tekemässä Nikke Ankaran kanssa musiikkia. Siellä tehtiin myös Vain elämää -biisejä, että kyllä siellä Lahdessa on tullut sillä tavalla vähän pyörittyä muutenkin, Tykki kertoi.

Tykki kyseli haastattelussa myös löytyisikö Lahdesta hyviä kesämökkipaikkoja, ja ilmoitti olevansa vaihtamassa autoaan, ja myymässä omistamaansa Mersua.
- Voisin kai kysellä huomenna (Mössöllä), jos joku tahtoisi ostaa Mersun, viitaten aikaisemmin Möysän Musiikkiklubilla esiintyneeseen artistiin, joka myi yleisössä olevalle miehelle autonsa välispiikkien aikana.

Happoradion keulahahmo muisteli myös noin neljän vuoden takaisia tapahtumia Lahdessa. Hän ilmoitti tuolloin Mössöllä keikallaan välispiikin aikana tulevansa pian isäksi.
- Olen juuri täällä päiväkodin pihalla menossa kohta hakemaan sitä kohta kolme ja puoli vuotiasta rääpälettä tuolta päiväkodista pois. Näissä merkeissä mennään, ja rockunelmaa elellään, lohkaisi Tykki.

Yleensä vanhemmille suositellaan puhelimen pistämistä pois lapsen päiväkodista noudon ajaksi. Miten toimii Aki Tykki noutotilanteessa?
- Olen kävellen täällä, ja pistän puhelimen taskuun, en kehtaa mennä tuonne asti (puhelimen kanssa). Yritän pitää puhelinta pois silloin, kun olen lapsen kanssa, mutta se on semmoinen jatkuva synti, mihin sortuu, pahoitteli Tykki, ja kertoi vielä lapsen kokevan vilpitöntä iloa aina heidän tavatessa päiväkodissa päivän päätteeksi.
- Se on upea hetki. Hän pomppii, kiljuu, juoksee ja huutaa ”isi”. Kyllä se siitä sitten aina laantuu ja kohta hän saattaa kiukutella, mutta on se hieno hetki ne ensimmäiset kymmenen sekuntia, Tykki kiiteli.

Jos Tykki saisi valita, millaisen lööpin hän näkisi tulevana viikonloppuna lehdissä,  ja jos lööppi vielä toteutuisi aidosti, tuli vastaus aikailematta,
- Siinä lukisi että, Ilmaston muutos on pysäytetty. Se olisi hieno uutinen.

Happoradio Lahdessa Möysän Musaklubilla perjantaina 25.10.2019.
(Kuva: Happoradio)

 

Audio icon Lataa podcast (9.3 MB)