Finlandia Hike -tapahtumassa puolitoistasataa osallistujaa – Tunnelmahaastattelu muuttui hikihaastatteluksi: kuuntele kun ensimmäinen täyden matkan osallistuja ylittää maaliviivan Finlandia-hiihto peruttiin ensimmäisen

 

Finlandia Hike Kuva: Ulla Ristkari-Ryynänen

 Finlandia-hiihto peruttiin ensimmäisen kerran tapahtuman historiassa. Kolme kaveria, Mikko Kittelä, Timo Puolakka ja Hermanni Skofelt keksivät kuitenkin, että jos lumettomuuden vuoksi ei voi hiihtää niin aina voi kävellä. Ihan Finlandia-hiihdon mittoihin ei reitissä päästy, lyhyempi matka oli 17 kilometriä ja pidempi 35. – Reittiä piti lyhentää, koska Hälvälässä oli harjoitukset ja halusimme pitää reitin yksinkertaisena, Mikko Kittelä kertoo Radio Voiman haastattelussa.

Tänään lauantaina kello 8 aamulla reippailemaan suuntasi puolitoistasataa ihmistä. Osallistujia oli jopa Norjasta ja Iso-Britanniasta asti. Kuuntele, kun Juha Sorvisto ylittää ensimmäisenä maaliviivan juostuaan 35 kilometriä ajassa 2.25! Mikko Kittelän haastattelun jälkeen podcastissa myös Timo Puolakan tunnelmia, kun matkaa on taittunut 16 kilometriä.

Audio icon Lataa podcast (25.88 MB)