Eeva lukee Etlarin -kooste

Eeva Ristkari luki Etelä-Suomen Sanomat ääneen Radio Voiman suorassa lähetyksessä markkinapäivänä 6. syyskuuta Helenan Kotileipomon terassilla. Lukemiseen meni aikaa 7 tuntia 23 minuuttia.  

Kaikkiaan tempaus vei aikaa pidempään, koska kerran tunnissa taajuudelta tuli uutiset, sää ja musiikkikappale.

Näin tempausta käsiteltiin ESS.fissä ja Radio Voimassa:

Eeva lukee Etlarin ääneen Lahden markkinoilla Radio Voiman lähetyksessä (26.8.2017) 
"Kuinka kauan vie lukea maakunnallinen sanomalehti kannesta kanteen? Tämä selviää Lahden torilla markkinapäivänä 6. syyskuuta, kun Radio Voiman juontaja Eeva Ristkarilukee Etelä-Suomen Sanomista aivan kaiken mitä luettavissa on - juttujen lisäksi myös mainokset."

Eeva ja Tomppa kinaavat miten Etlari pitäisi lukea nipussa vai erikseen, sisältää myös molempien vinkit taidelauantaihin (25.8.2017)
Radio Voiman Facebookissa oli äänestys aiheesta ja Eeva luki lehden äänestystuloksen mukaisesti erikseen.

Miten lukea ravitulokset ääneen lehdestä? Raviasiantuntija opastaa (30.8.2017)
Radio Voiman haastattelussa Jere Törmänen opastaa, miten ravitulokset pitäisi lukea.

Mölkkytulokset aiheuttivat ongelmia - Eeva ja Tomppa saivat apua Kortteliliigan Tipi Tuomolalta (31.8.2017)
Tomppa opasti Eevaa urheilutulosten lukemisessa, mutta mölkkytulokset eivät olleetkaan niin selviä. Lähetyksessä huudeltiin apua Radio Voiman mölkkyjoukkueen valmentaja Tipi Tuomolalta, joka avasi tulosten lukemisen tekniikkaa lähetyksessä.

Eeva lukee Etlarin mainospala
Päivän lehteen oli laitettu taittopaloja aiheeseen tempaukseen liittyen.

"Olen nähnyt painajaisia sääsivuista" - miten Eeva valmistautui Etlarin ääneen lukemiseen suorassa lähetyksessä? (6.9.2017)

"Miten olet valmistautunut keskiviikon koitokseen, Radio Voiman Eeva Ristkari? En ole ainakaan lukenut Etlaria kertaakaan kokonaan ääneen. Olen esimerkiksi kysynyt vinkkejä raviasiantuntijalta, miten ravitulokset luetaan. Kysyin myös kollegalta, miten urheilu-uutiset kannattaa lukea. Ilmansuuntia varten minulla on lunttilappu. Mikä tuntuu vaikeimmalta? Olen nähnyt painajaisia sääsivuista. Ne perustuvat niin paljon grafiikkaan."

 

Eeva luki Etlarin läpi suorassa lähetyksessä: "Kaheli idea se oli, mutta ääni kesti yllättävän hyvin" - lukuajasta paljon veikkauksia (6.9.2017)
Radio Voiman juontaja, toimittaja Eeva Ristkari onnistui yllättävässä haasteessaan keskiviikkona. Hän luki Etelä-Suomen Sanomat läpi kannesta kanteen. Hän aloitti urakan aamuyhdeksän uutisten jälkeen ja lopetti kello 18.20. Kun siitä vähennetään tunnin välein pidetyt noin kymmenen minuutin tauot, lukuajaksi tuli 7 tuntia ja 23 minuuttia.

Sudoku ääneen luettuna - viihdettä vailla vertaa (7.9.2017)

Eeva luki Etlarin kannesta kanteen 6.9. ja yksi päivän hauskimpia hetkiä oli sudokun lukeminen. Eeva luki sudokuruudukon ja heti perään ruudukon ratkaisun.

----

Lukemistempaukseen liittyi kilpailu. Täsmälleen oikean ajan arvasi Unto Honkanen. Arvonnassa radion voittivat: Virpi Vesanto, Sirkku Ijitola, Markku Oksanen, Teuvo Humpila, Pirjo Kivinen, Nina Puodinketo, Mervi Itkonen, Pertti Karhu, Aira Karstila ja Simo Hiilamo.

Lukutempaus näytettiin suorana Voiman Facebook-sivuilla. Voit osallistua keskusteluun #eevalukeeetlarin

 

 

#radiovoima