Lahden Moottoripyörämuseo laajenee joukkorahoituksen avulla

riku routo museonjohtaja moottoripyörämuseo

Tavoitteena on saada laajennus valmiiksi keväällä 2018, rakennustyöt alkavat ensi viikolla. Laajennusosan sisustus toteutetaan tarkasti 30-luvun Art Deco -tyyliseksi moottoripyöräliikkeeksi. Mesenaatti-joukkorahoituspalvelussa on keräysaikaa jäljellä vielä 10 päivää ja museonjohtaja Riku Routo uskoo, että voimassa oleva Rallimuseon ennätys tullaan vielä rikkomaan. Nyt rahaa on kasassa yli 76 000 euroa.

- Rallimuseon ennätys on yli 86 000 euroa. Mukavinta on, että Rallimuseosta otettiin yhteyttä ja sanottiin, että jos ennätyksen rikkominen jää hilkulle, he voivat laittaa rahaa keräykseen, jotta ennätys menee rikki, Routo kertoo Radio Voiman haastattelussa.

Routo sanoo, että vastuu on kova, kun joukkorahoituksella kerää rahaa, kun lahjoittamassa ovat omat asiakkaat. Kaikkiaan laajennus maksaa noin parisataatuhatta euroa. Radio Voiman haastattelussa Riku Routo miten joukkorahoituskampanjan saa onnistumaan ja siitä, miten hänen työpäivänsä sujuu. ESS kirjoitti Roudon hankkeesta lauantaina (tilaajille).

Lataa podcast (5.26 MB)