Jenni Vartiaisen konserttisalikiertueella mahdollisuus kuulla Vain elämää -vetoja – ”Jakson katsominen jännitti, kun kuvatusta materiaalista tuhoutui osa”

Lokakuun lopulla konserttisalikiertueelle lähtevä Jenni Vartiainen kertoo katsoneensa viime perjantain Vain elämää -jakson bändin kanssa. Vartiaisen ensiesiintyminen Vain Elämää -ohjelmassa ajoittui hänen kannaltaan vaikeaan elämänvaiheeseen, mutta tällä tuotantokaudella kuvaukset osuivat parempaan elämänjaksoon.

- Vähän jännitin, että minkälainen jakso on saatu kasaan, kun tuotantoyhtiöstä kerrottiin, että osa päivän materiaaleista oli tuhoutunut sähkökatkon vuoksi. Onneksi jaksosta sai käsityksen erilaisesta Jennistä, hän kertoo Radio Voiman haastattelussa.

Vartiaisen tulevalta neljänneltä studioalbumilta on julkaistu kaksi sinkku Turvasana ja Se oikea.

 - Konserttisalikeikoilla on mahdollisuus kuulla Vain elämää -sarjan kappaleita. Ne tuskin pysyvät myöhemmin enää ohjelmistossa mukana.

Tulevasta albumistaan Jenni Vartiainen kertoo, että mukana on jo kahdella sinkkujulkaisuilla mukana ollut Antti Tuiskun tuottajana tunnetuksi tullut Jurek, joka on tänä vuonna myös Idols-tuomari. Yhteistyö jatkuu myös aikaisemmat Vartiaisen levyt tuottaneen Jukka Immosen kanssa.

- Pari vuotta sitten törmäsin Jurekiin ja meillä oli todella samanlainen musiikkimaku. Lisäksi olemme molemmat vielä Kuopiosta. Meillä on yhtä kiero huumori ja ensimmäisestä sessiosta syntyi Turvasana, onneksi luotin intuitioon.

Jenni Vartiaisen konserttisalikiertueen keikka on Lahden Sibeliustalossa perjantaina 24. marraskuuta.

Podcastista selviää, miten Jenni Vartiainen kuvailee seuraavaa albumiaan ja miten hänen koiransa käyttäytyy keikoilla.

Lataa podcast (7.07 MB)